راه کارهای طراحی سایت با وردپرس

وردپرس یکی از محبوب ترین CMS های دنیاست. اینجا طراحی سایت با وردپرس رو به زبان ساده یاد میگیری.

راه کارهای طراحی سایت با وردپرس

وردپرس یکی از محبوب ترین CMS های دنیاست. اینجا طراحی سایت با وردپرس رو به زبان ساده یاد میگیری.

قالب وردپرس فروشگاهی و امکانات آن


اگر می خواهید یک وب سایت فروشگاهی طراحی کنید. این کار را به راحتی می توان با انتخاب یک قالب فروشگاهی وردپرس انجام داد. این قالب ها دارای ویژگی های فروشگاهی هستند که شما برای فروش محصولات خود نیاز دارید. برای مثال، توضیحات محصول و صفحات معرفی؛ سبدهای خرید، کاتالوگ محصولات و ... به صورت پیش فرض در این قالب ها ترسیم می شوند. مقایسه محصول ویژگی‌های اضافی مانند جداول ویژگی‌های محصول در طرح‌بندی فروشگاه وردپرس در نظر گرفته می‌شوند، بنابراین نیازی به صرف زمان و هزینه برای ساخت آنها ندارید. دیگر منتظر نمانید و شروع به ساخت فروشگاه آنلاین خود با تم های آماده وردپرس کنید.

امکانات قالب وردپرس فروشگاهی

آنچه در طراحی سایت فروشگاهی مهم است، طراحی صفحات اصلی فروشگاه مانند صفحه معرفی محصول، صفحه سبد خرید، صفحه اصلی فروشگاه و... است. در یک قالب فروشگاهی وردپرس تمامی این صفحات به طور حرفه‌ای طراحی شده است که شما با بررسی آن باید نتیجه بگیرید که آن طراحی متناسب با نیاز شما هست یا خیر. 
وقتی قالب فروشگاهی خود را انتخاب کردید اگر با افزونه المنتور سازگار بود خیلی راحت می توانید آن را سفارشی سازی کنید. با افزونه المنتور و کشیدن و رها کردن المان ها می توانید سایت فروشگاهی خود را با سلیقه خود طراحی کنید. برای این مورد آموزش المنتور را برای شما تهیه کرده ایم که می توانید در بلاگ ژاکت بخوانید. البته برای طراحی سایت فروشگاهی یک راه دیگر هم دارید و آن استفاده از فروشگاه ساز است. ولی بهترین گزینه استفاده از ووکامرس است.
اصولاً قالب ووکامرس با انواع درگاه بانکی سازگار است و نیازی نیست نسبت به این مسئله حساسیت داشته باشید. حتی اگر خود قالب درگاه بانکی موردنظر شما را نداشته باشد این مورد با افزونه های درگاه پرداخت ووکامرس قابل‌انجام است. مسئله دیگری که در انتخاب قالب فروشگاهی وردپرس باید در نظر بگیرید امکاناتی است که نیاز دارید. به‌عنوان‌مثال اگر نیاز دارید که صفحه محصول مانند دیجی‌کالا امکان اضافه کردن ویژگی داشته باشد و یا اگر قصد تنظیم فیلترهای خاص دارید تمامی این موارد را قبل از خرید باید در پیش نمایش قالب فروشگاه اینترنتی بررسی کنید. مسئله دیگر در انتخاب یک قالب فروشگاهی خوب درنظرگرفتن تعداد فروش از زمان انتشار، امتیاز کسب شده و مرور دیدگاه‌های خریداران قبلی است. با درنظرگرفتن مجموع تمامی این موارد می‌توانید انتخاب خوبی داشته باشید.

بهترین قالب‌ها و افزونه‌هایی که برای طراحی سایت فروشگاهی مفید هستند:

  • قالب وودمارت
  • قالب فلت سام
  • قالب ایران کالا
  • افزونه یوآست
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد