راه کارهای طراحی سایت با وردپرس

وردپرس یکی از محبوب ترین CMS های دنیاست. اینجا طراحی سایت با وردپرس رو به زبان ساده یاد میگیری.

راه کارهای طراحی سایت با وردپرس

وردپرس یکی از محبوب ترین CMS های دنیاست. اینجا طراحی سایت با وردپرس رو به زبان ساده یاد میگیری.

معرفی بهترین افزونه‌های سئو وردپرس


وب سایت وردپرس شما چه یک وبلاگ شخصی باشد، چه فروشگاه تجارت الکترونیکی و یا یک وب سایت میزبان، انتخاب افزونه مناسب سئو را نباید نادیده گرفت. بهینه سازی سایت به روش صحیح باعث بهبود قابلیت جستجو، رتبه بندی صفحه و پست و افزایش بازدید و فروش شما می شود. افزونه سئو به هر وسیله ای یا پلتفرمی که بخشی از چک لیست های سئو سایت شما را انجام دهند می گویند. برخی از افزونه های وردپرس در این حوزه عبارتند از افزونه یواست، رنک مث و.... در کنار افزونه سئو شما ممکن است به ابزارهایی مانند سایت های آنلاین مثل ماز، ahref ، وورنک و... نیاز پیدا کنید.

نکته جالب در مورد افزونه های سئو این است که حتی اگر اهل سئو نباشید هم می توانید از جدیدترین اصطلاحات سئو استفاده کنید. آنها یک راه حل عالی در همه موارد به کاربران ارائه می دهند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که گزینه افزونه را در پیشخوان وردپرس خود انتخاب کنید، روی “افزونه جدید” کلیک کنید، نام افزونه را در نوار جستجو تایپ کنید، سپس افزونه مورد نظر را نصب و فعال کنید. اکثر این ابزارهای سئو دارای نسخه رایگان و یا نسخه پریمیوم هستند. به خاطر داشته باشید که هیچ یک از این ابزارها گزینه کاملی برای انجام همه کار ها نیستند.

کاربرد افزونه‌های سئو:

بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو را می‌توان در دو بخش سئو داخلی و خارجی خلاصه کرد. اینکه اهمیت کدامیک از این دو بیشتر است، همواره مناقشات زیادی را بین متخصصان سئو به وجود می‌آورد. نکته اساسی این است که 0 تا 100 سئو داخلی در اختیار و کنترل توسعه دهندگان سایت‌ها قرار دارد. این در حالی است که برای سئو خارجی عوامل بیرونی متعددی دخیل هستند.

برای پیاده‌سازی اصول سئو داخلی در سایت‌های وردپرسی، استفاده از افزونه سئو (SEO Plugin) بسیار مفید است. عده‌ای تصور می‌کنند که افزونه‌های سئو به صورت خودکار اقدامات لازم برای بهینه‌سازی سایت را انجام می‌دهند. این در حالی است که آن‌ها شرایط لازم برای اعمال اصول سئو داخلی را تسهیل می‌کنند. در مواردی حتی ممکن است شما رعایت برخی از نکات سئو را فراموش کنید که یک پلاگین سئو آن‌ها را یادآوری می‌کنند.

روی هم رفته از جمله مهم‌ترین کاربردهای افزونه‌های سئو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کمک به رعایت اصول سئو محتوا
  • افزایش سرعت آپلود صفحات اینترنتی
  • تدوین و بروزرسانی نقشه سایت
  • هشدار دادن درباره مشکلات فنی صفحات اینترنتی
  • تسهیل مدیریت تگ‌های دسته‌بندی
  • کمک به ارتقای خوانایی مطالب
  • کمک به استفاده بهینه از کدهای اسکیما

ویژگی‌های افزونه سئو:

هر کدام از افزونه‌های سئو با هدف کمک به بهبود برخی از جنبه‌ها SEO سایت‌های اینترنتی راه‌اندازی شده‌اند. اما مجموعه از ویژگی‌ها وجود دارند که افزونه سئو باید آن را دارا باشد. از جمله مهم‌ترین ویژگی‌های پلاگین سئو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. نباید باعث کاهش سرعت آپلود صفحات سایت‌های اینترنتی شود.
  2. نباید باعث ایجاد تداخل در کدهای سایت‌های اینترنتی شود.
  3. با انواع و اقسام پلاگین‌ها و قالب‌های وردپرس سازگار باشد.
  4. کار کردن با افزونه سئو برای کاربران باید ساده و شفاف باشد.
  5. امکان شخصی‌سازی برای سایت‌های اینترنتی را داشته باشد.
  6. نباید حجم زیادی داشته باشند تا فضای کمی را از هاست سایت‌ها به خود اختصاص دهند.
  7. بروزرسانی پلاگین سئو نباید تنظیمات قبلی آن روی سایت‌ها را به هم بریزد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد